трамвайчето със песен стара.
Но за кутсуз и за беда
Европа еврото ни спря.
Не бил трамваят ремонтиран.
И ватманът бил нещо корумпиран.
А пък бандитите - на свобода
тормозят цялата страна.
Затуй си теглиме мариза,
макар да сме си все във криза.
Бат Бойко кабинета клати,
но где боклукът ни ще прати?
И ако Господ тъй е рекъл:
преди докрай да е изтекъл
на депутатите мандата,
за избори ще има дата.
А там се знае - друго няма -
бозата пак ще е голяма...
Ще ни командват Герб с Атака...
Изобщо, мамата си трака!
© Димитър Дянков Todos los derechos reservados