14.12.2008 г., 5:16 ч.

Несресани рими 

  Поезия » Хумористична
931 0 0
Станишев на майтап подкара

трамвайчето със песен стара.

Но за кутсуз и за беда

Европа еврото ни спря.

 

Не бил трамваят ремонтиран.

И ватманът бил нещо корумпиран.

А пък бандитите - на свобода

тормозят цялата страна.

 

Затуй си теглиме мариза,

макар да сме си все във криза.

Бат Бойко кабинета клати,

но где боклукът ни ще прати?

 

И ако Господ тъй е рекъл:

преди докрай да е изтекъл

на депутатите мандата,

за избори ще има дата.

 

А там се знае - друго няма -

бозата пак ще е голяма...

Ще ни командват Герб с Атака...

Изобщо, мамата си трака!

© Димитър Дянков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??