24 ene 2006, 20:48

Несъвършенство 

  Poesía
910 0 1
НЕСЪВЪРШЕНСТВО


В кърви обагрена,
в кости погребана,
изгубила толкова свои деца,
как живееш, Българийо,
как се бориш със смъртта?

Боли ли те когато те оставяме,
когато си отиваме от теб,
поглеждайки назад с презрение,
без да чуем твоя зов за помощ
и горещите молитви за спасение?

Боли те много, зная,
но влачиш своите окови
прекланяйки пред нас глава.
Прости ни, майко, не ни мрази,
защото сме несъвършени същества!

© Теодора Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Нямам думи! На тази тема никога не намирам точните думи/и затова не пишана нея/, но най-искрено те поздравявам! харесва ми МНОГО!!! От мен 666
Propuestas
: ??:??