24 nov 2010, 23:47

Неудовлетворен 

  Poesía
432 0 0

Когато съм сам, искам да съм с хора,

когато съм с хора, искам да съм сам.

Когато съм на двора, искам у дома,

когато съм у дома, искам аз на двора.

Когато се прибера, искам да съм там,

когато съм там, искам да се прибера.

Когато онемея, искам да говоря,

когато говоря, искам да съм ням.      

Когато съм аз, искам да се променя.

© Дил Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??