Nov 24, 2010, 11:47 PM

Неудовлетворен 

  Poetry
434 0 0

Когато съм сам, искам да съм с хора,

когато съм с хора, искам да съм сам.

Когато съм на двора, искам у дома,

когато съм у дома, искам аз на двора.

Когато се прибера, искам да съм там,

когато съм там, искам да се прибера.

Когато онемея, искам да говоря,

когато говоря, искам да съм ням.      

Когато съм аз, искам да се променя.

© Дил All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??