16 jun 2024, 19:51

Неуспешно прераждане 

  Poesía » De amor
199 0 0

Неуспешно прераждане

 

Всеки ден

някъде те откривам

в поеми,

в песни,

в картини,

в разходки,

в моменти случайни

и да прогоня тази мисъл се опитвам.

 

Всеки ден

убива ме отсъствието ти,

ако ме питаш

нямам нужда от присъствието ти,

но моля те изтрий паметта ми.

 

Всеки ден

някъде те откривам

и се правя, че лесно мога да забравям,

даже да те мразя се опитвам,

ала в най-тъмните,

най-стягащите нощи,

пак заради теб будувам.

 

Всеки ден

някъде те откривам

и вече не знам как да се справям,

а уж бях феникс и от трудностите

успявах да се прераждам.

 

 

 

 

© Кристиян Огнянов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??