Неверен
Силни са думите,
а слаби делата.
Казваш "Обичам те"
и палиш колата.
При нея се връщаш,
знам аз това.
Не разбираш ли колко
боли ме така.
До ъгъла спираш,
помахваш с ръка.
Натискаш педала
и тръгваш към дома.
Не мога да спя
по-твоя вина,
защото знам, че си с нея,
а аз съм сама.
© Преслава Николова Todos los derechos reservados