28.03.2012 г., 14:17 ч.

Неверен 

  Поезия » Любовна
431 0 0

                                                         Неверен

 

                                                Силни са думите, 

                                                а слаби делата.

                                                Казваш "Обичам те"

                                                и палиш колата.

 

                                                При нея се връщаш,

                                                знам аз това.

                                                Не разбираш ли колко

                                                боли ме така.

 

                                                До ъгъла спираш, 

                                                помахваш с ръка.

                                                Натискаш педала

                                                и тръгваш към дома.

 

                                                Не мога да спя

                                                по-твоя вина,

                                                защото знам, че си с нея,

                                                а аз съм сама.

 

                                               

© Преслава Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??