Неверница е второто ми име.
Излъгах те без капка срам.
А ти ми даде всичко, че и повече.
Не се поколеба, остана сам.
След мен остават само въглени.
Очи удавени, в сълзи от страх.
Че утре аз ще бъда с онзи другия.
А в теб сърцето ще е шепа прах.
Обрулиха цвета ми ветровете.
И аз се разпилях като стъкло.
Такива бяха в живота ми мъжете.
От тях научих всъщност всяко зло.
Неверница е второто ми име.
Аз търся път в душата ти без страх.
И после ще си тръгна с нови сили.
За мене вече няма път назад.
© Ирина Тодорова Todos los derechos reservados