Apr 4, 2012, 2:05 PM

Неверница 

  Poetry » Love
564 0 4

Неверница е второто ми име.
Излъгах те без капка срам.
А ти ми даде всичко, че и повече.
Не се поколеба, остана сам.

След мен остават само въглени.
Очи удавени, в сълзи от страх.
Че утре аз ще бъда с онзи другия.
А в теб сърцето ще е шепа прах.

 

Обрулиха цвета ми ветровете.
И аз се разпилях като стъкло.
Такива бяха в живота ми мъжете.
От тях научих всъщност всяко зло.

Неверница е второто ми име.
Аз търся път в душата ти без страх.
И после ще си тръгна с нови сили.
За мене вече няма път назад.



© Ирина Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Поздравления!
  • Страхотно е!
  • Стихът е много, много хубав, страхотно смислен, много ми хареса. Браво, хиляди пъти браво!
  • По-лесно ми беше да Ви заменя запетаите с точки, отколкото главните букви с малки. На български език само ново изречение започва с главна буква, а нов ред - не.
Random works
: ??:??