12 nov 2024, 12:04

Невидим дух 

  Poesía » De amor
71 1 0

Ще трябва да те нося в самота,

защото ти си дух невидим.

А щом политнеш с птичите ята –

от моя синева ще си отпиваш.

 

Ще трябва да те прося от смъртта,

понеже ти бездумна си отмина.

А щом засветиш в мене и в нощта –

ще мога вечно да те имам.

© Васил Борисов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??