15 sept 2011, 10:58

Невидим художник 

  Poesía » Del paisaje
505 0 4

Топка от огнени рими,

върти се Земята-кълбо.

 

Небето рисувал е в синьо

невидим художник

                                       с око,

побиращо облаци,птици,

гори

          и планински била,

увиснали електрожици,

реки,

           градове и села...

И слънце, което да жари

с нестихваща лятна любов!

 

Но, вече художникът шари

по есенното си платно!

 

© МАРИАН КРЪСТЕВ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??