15.09.2011 г., 10:58 ч.

Невидим художник 

  Поезия » Пейзажна
457 0 4

Топка от огнени рими,

върти се Земята-кълбо.

 

Небето рисувал е в синьо

невидим художник

                                       с око,

побиращо облаци,птици,

гори

          и планински била,

увиснали електрожици,

реки,

           градове и села...

И слънце, което да жари

с нестихваща лятна любов!

 

Но, вече художникът шари

по есенното си платно!

 

© МАРИАН КРЪСТЕВ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??