Топка от огнени рими,
върти се Земята-кълбо.
Небето рисувал е в синьо
невидим художник
с око,
побиращо облаци,птици,
гори
и планински била,
увиснали електрожици,
реки,
градове и села...
И слънце, което да жари
с нестихваща лятна любов!
Но, вече художникът шари
по есенното си платно!
© МАРИАН КРЪСТЕВ Все права защищены