11 feb 2009, 23:30

Невидима 

  Poesía » De amor
920 0 1
                                                              Невидима

                                                    Не бързай в жажда
                                                    да ме изпиваш
                                                    като чаша,
                                                    пълна с вода!
                                                    Аз вино съм
                                                    гъсто, пенливо,
                                                    отлежавало дълго,
                                                    с лета!
                                                    Не бързай наведнъж
                                                    да ме вдъхваш,
                                                    като аромат
                                                    на нощ теменужена!
                                                    Като цвете
                                                    недей ме откъсвай!
                                                    Ще ти бъда
                                                    задълго аз нужна.
                                                    За тебе нека да бъда
                                                    като нивата,
                                                    хляб за орача
                                                    и в падения,
                                                    в радости,
                                                    в скърби
                                                    до тебе невидима
                                                    редом да крача!
                           

© Лушка Кочева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Красив и чувствен стих, Лушка.
    Приведствам те с добре дошла и ти желая приятни моменти с нас!
Propuestas
: ??:??