5 may 2007, 13:58

Нeвинна 

  Poesía
585 0 0
 

Невинна


Обичам те, и какво?

Ще ме намразиш ли?

И защо?

Защото умът ти е пленен от Нея?

Тя не иска теб!

И аз ли съм виновна за това?

Че да не съм в нейната глава?

От днес ще се веселя, ще пея!

А ти щом решиш от Нея да се освободиш,

потърси ме...

Ако съм сама може за теб

да отворя отново своята душа.

© Ивелина Вълчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??