В нея вината не търся.
Ти сам всичко ù даде.
Безмилостно галеше с пръсти
косите ù дълги и пуснати.
В нея вината не търся.
Че ти всичко, което обичах,
потъпка.
В сърцето ми - белязано с твоето име,
изсмя се лъжливо, тризъбец заби
... и се изниза на пръсти.
В нея вината не търся.
Копнее и тя за внимание.
Сърцето ù - камък. И пусто е,
но ти си избра някой за теб да нехае.
В нея вината не търся.
И в тебе. Вече тъй късно е.
© Полина Todos los derechos reservados