3 ene 2008, 9:47

Невъзможна любов 

  Poesía » De amor
800 0 12

Не мога да скрия греха си,

дори от стиха си не мога,

от сънищата не мога,

от теб...

Не мога да скрия греха си,

за който не зная дали е грях...

Не мога без този грях...

без тази любов невъзможна...

© Росица Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??