10 abr 2007, 2:10

Невъзможна Любов 

  Poesía
771 0 0
В момента, в който те видях,
едничко нещо осъзнах -
че обичам те безкрайно.
Да съм с тебе вечер си мечтая тайно.

Разстоянието голямо е, за жалост.
Искам да съм с теб, да изпитвам радост.
Да се гушнеш ти във мен,
само, само за миг, а не ден.

Погледни ме със онези, твоите очи,
те са мойте слънчеви лъчи.
Заради тях аз живея,
именно за тях копнея.

В момента, в който аз те видя,
едничко нещо осъзнавам -
че обичам те и си го признавам.

© Свилен Славчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??