26 nov 2008, 10:17

Невъзможно щастие 

  Poesía » De amor
587 0 1

Ти, Слънце мое,

ме събуди с галещи лъчи върху лицето ми!

Ти дните мои озаряваш

и с нежната си топлина

докосваш пръстите ми,

а с думи две душата ми изпепеляваш!

Ти погледни, до теб стои Луната твоя,

цялата потънала в тъга,

че щом изгрееш ти,

тя трябва да залязва!

Така живеем в самота -

ти в твоя ден,

а аз в нощта,

и чакаме безоблачно небе,

за да се срещнем пак отново

в мига на нашето щастие!

© МИСИЯ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря , поздрава ти ми достави радост!
Propuestas
: ??:??