Незабелязан
Душата ми стене за теб,
сърцето плачеше за теб.
Очите ме боляха,
когато във прегръдките на други те видяха.
Ръцете все към тебе се стремяха,
но така и не успяха.
Давах всичко аз за теб.
Очаквах само мъничко любов в завет.
Всичко все към тебе се стремеше,
а Сърцето ми трептеше.
Душата ми за теб крещеше
и в очите ми страстта гореше.
Всичко без ефект остана,
а ти така не ме и забеляза.
Единствено луната и звездите ме видяха
как очите ми сълзи за теб проляха.
© Емил Обрешков Todos los derechos reservados