11 may 2022, 10:03

Незабравим 

  Poesía » Odas y poemas
458 0 0

Незабравим

 

Бог обича македонците

и слънцето силно там грее.

Няма го вече ангела,

но още продължава да пее.

 

Няма я вече снагата Тошева,

но душата над Прилеп живее

и нежно гласът на певеца се носи

в сърцето на всеки, който милее.

 

Чуйте „Усни на усни“ от Проески –

любов чиста от нея извира.

Затворете очи и почувствайте

как с ритъма сърцето пулсира.

 

Почувствайте и него, и нея –

ангел, изпратен на земята.

Той беше тук, за да пее,

той беше тук за добротата.

 

 

06.01.2021 г. (сряда, 18:18 ч.)

Ракитово

© Айлин Мустафа Еврен Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??