Ти си една голяма усмивка...
откъдето и да те погледна...
за всеки студ си ми завивка,
мечта и първа, и последна...
Източникът на всички дарове...
светът е вече завинаги красив...
с други любовта ми странна е...
само с теб се чувствам истински жив...!
Предостатъчна, незаменима...
вместо ''обичам те'' ще ти кажа -
всичките жени искам да имам,
че на всички аз да те покажа...!
© Тони Главоногов Todos los derechos reservados