25 мар. 2012 г., 13:58

Незаменима 

  Поэзия » Любовная
940 0 4

Ти си една голяма усмивка...

откъдето и да те погледна...

за всеки студ си ми завивка,

мечта и първа, и последна...

 

Източникът на всички дарове...

светът е вече завинаги красив...

с други любовта ми странна е...

само с теб се чувствам истински жив...!

 

Предостатъчна, незаменима...

вместо ''обичам те'' ще ти кажа -

всичките жени искам да имам,

че на всички аз да те покажа...!

 

© Тони Главоногов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??