Краят на сезона идва,
есента чертае своя път.
Тя седи сама сега,
самотна, мислеща за любовта!
На малко пътешествие,
някъде далече по света,
Тя усети трепети от чувство,
заровено отдавна в тишина.
Нарушена тишината
от безбройни гласове във мрака,
Тя допуска да даде, отново,
път на любовта им свята!
Любов, която не затихва,
любов, която Те не осъзнаха,
любов, която иска
отново да бъде изживяна!
© Лили Todos los derechos reservados