5 dic 2010, 22:41

Незавършено 

  Poesía » Otra
636 0 2

Сред безмълвието на тишината

усещам онзи трепет стар, познат.

Нещо, дълбоко заровено в душата,

шепне ми с глас тих и прокълнат.

 

И лутам се сред поля от самота,

вървя аз без посока, преследвам

онова, що заради нея – глупостта,

всеки път намирам и изгубвам.

 

Пристъпвам аз крачка напред,

малка, плаха, извървявам я...

Но по пътеката стара, назад,

води ме пътят нов към края.

 

И достигам го, отново изгубила

онова, дето по пътя е намерено...

Пристъпвам сама, сред пътя застанала,

към това, що е все незавършено.

 

Ив.

© Ив Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??