4 dic 2022, 11:05

Ни съм, нито... 

  Poesía » Otra
702 4 8

Ни петел съм, ни кокошка,

шматка с тъмни очила,

чутурата ми е трошка,

но пък, имам си крила -

със делфинче си играя,

ко кат нямам си море,

искам вече най-накрая

някой да ме разбере.

© toti Todos los derechos reservados

  345 
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??