4 дек. 2022 г., 11:05

Ни съм, нито... 

  Поэзия » Другая
727 4 8

Ни петел съм, ни кокошка,

шматка с тъмни очила,

чутурата ми е трошка,

но пък, имам си крила -

със делфинче си играя,

ко кат нямам си море,

искам вече най-накрая

някой да ме разбере.

© toti Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??