25 may 2008, 1:33

... Ние 

  Poesía » Otra
614 0 2

Пролетни трепети
вълнуват се пак,
млади сме още,
млади и свежи.
Няма го сивото,
сиво и тъмно,
още е цветно,
има любов.
Няма сериозни,
реални проблеми,
само идеи,
суетни, кокетни.
Няма и фалш,
няма лъжа,
още сме млади,
млади и щастливи.
Още надежди
и мечти таим,
още мечтаем
да полетим.
Жажда за живот,
живот и любов
в нашия стремеж
към безсмъртен зов!

© Мила Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Най прекрасното време!
    Пази младостта си!

    Добре дошла!
  • Още надежди
    и мечти таим,
    още мечтаем
    да полетим.

    Да живеят мечтите... без тях сме за никъде
Propuestas
: ??:??