28 abr 2009, 23:28

Ние двамата 

  Poesía » De amor
884 0 0

Мечтите ни строиш за друга

и други са очите, гледащи в мен.

В чуждите милувки любов си търсиш,

а Аз мъничко спасение.

Под онова меко одеяло

сякаш още НИЕ двамата сме сгушени

и след залез в топлината му,

когато я прегръщаш,

очи затваряш

и при мене у дома се връщаш.

© Нати Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??