28 апр. 2009 г., 23:28

Ние двамата 

  Поэзия » Любовная
895 0 0

Мечтите ни строиш за друга

и други са очите, гледащи в мен.

В чуждите милувки любов си търсиш,

а Аз мъничко спасение.

Под онова меко одеяло

сякаш още НИЕ двамата сме сгушени

и след залез в топлината му,

когато я прегръщаш,

очи затваряш

и при мене у дома се връщаш.

© Нати Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??