10 feb 2017, 0:17

Ние ходим по рисунки 

  Poesía » Verso libre, Otra
499 2 3

Превръщам се в женско тяло, което никой не обича.
Ти не желаеш децата ми. Не мечтаеш в розово.
Гребенът на вълната е счупен. Изгревите залязват.
Хората ходят по шепоти. Времето свири надежди.
Свиват цигари платната. Днешните наркомани са пирати.
Опастности. Смисли.
Днешните облаци са живи, баба вярва в призраци.
Хората умират от надежди. Аз съм палава пепел.

© Йоана Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Прекрасно и вдъхновяващо!
  • Интересно!
  • "Палавата пепел" е много по-жива от вертикалните покойници препълнили този свят. Ефектно пишеш, Йоана!
Propuestas
: ??:??