25 nov 2005, 22:17

Никога не е лесно 

  Poesía
928 0 0

Никога не е лесно

 

Понякога е трудно

да признаеш чувствата си.

Да кажеш няколко думи,

които да те издадат.

 

Да кажеш на някой “обичам те”.

Да го гледаш в очите и да кажеш “прости”.

Да го търиш с поглед

и да му кажеш “довиждане”.

 

На човека, когото обичаш,

За когото мислиш и твориш.

Но трудно е всичко това

И пред себе си да изречеш.

 

Понякога е лесно да се откажеш.

Да подминеш и да забравиш.

Но то тогава,

Няма да си обичала истински.

© Диляна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??