20 ago 2008, 22:46

Никога няма да се предам 

  Poesía » Otra
1335 0 2
 

Никога няма да се предам -

може да падам, но ще ставам!

Никога няма да се предам -

може да боли, но ще продължавам!

Никога няма да се предам -

дори и в огъня, ако трябва ще вляза!

Никога няма да се предам -

дори и в калта, ако трябва ще газя,

НО НЯМА ДА СЕ ПРЕДАМ!!!

© Кристияна Кръстева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??