20 авг. 2008 г., 22:46

Никога няма да се предам 

  Поэзия » Другая
1371 0 2
 

Никога няма да се предам -

може да падам, но ще ставам!

Никога няма да се предам -

може да боли, но ще продължавам!

Никога няма да се предам -

дори и в огъня, ако трябва ще вляза!

Никога няма да се предам -

дори и в калта, ако трябва ще газя,

НО НЯМА ДА СЕ ПРЕДАМ!!!

© Кристияна Кръстева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??