Aug 20, 2008, 10:46 PM

Никога няма да се предам 

  Poetry » Other
1376 0 2
 

Никога няма да се предам -

може да падам, но ще ставам!

Никога няма да се предам -

може да боли, но ще продължавам!

Никога няма да се предам -

дори и в огъня, ако трябва ще вляза!

Никога няма да се предам -

дори и в калта, ако трябва ще газя,

НО НЯМА ДА СЕ ПРЕДАМ!!!

© Кристияна Кръстева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??