14 nov 2023, 17:06

Никой 

  Poesía » De amor
182 0 0

Никой няма да те види

в нощта на твоите сълзи.

Когато болката се връща

и бавно те души, души,

и самотата те прегръща.

 

Изгубих ви – един подир един.

Виновно хвърлям фас на гроба,

насреща ми – живот неустоим.

Оглеждам непознати хора

и непозната си отивам.

Тук няма кой да ме последва.

 

Приижда ден и се отвивам

и няма с кой да споделя,

че още будя се щастива.

Сълзи и дъжд – небесен дар,

виновна радост, че съм жива.

© Весела Петева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??