Избори! След изборите - избори!?
Суматоха, гюрултия от зори,
зарад юнаци - обещали рай
в Родината от край до край!
Може би ще бъде, може би,
ха дано, ама надали
тука небесният Рай?
Кога??? Никой на знай
тая небесна манна
ще бъде в нашата страна,
щото на юнаците капацитета
няма общо с университета
,,Алма - Матер", или от Канада!
Народът??? Народът ще страда,
щом тича да избира
същите клоуни за панаира!?
© Никола Яндов Todos los derechos reservados