7 jul 2015, 15:12

Никой нищо не знае 

  Poesía
717 0 2

Никой нищо не знае,
в никой нищото спи,
във нищото всичко това е,
от което изтъкани сме ний.

На светлината сме любимо отроче,
на звука сме най-мили чада - 
в свят, в който всичко едно е,
в свят на безрбой чудеса.

Никой нищо не знае,
не му и трябва дори - 
той част от всички блага е
и в тях той цъфти ли, цъфти..




2012

© Ангел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??