Jul 7, 2015, 3:12 PM

Никой нищо не знае 

  Poetry
683 0 2

Никой нищо не знае,
в никой нищото спи,
във нищото всичко това е,
от което изтъкани сме ний.

На светлината сме любимо отроче,
на звука сме най-мили чада - 
в свят, в който всичко едно е,
в свят на безрбой чудеса.

Никой нищо не знае,
не му и трябва дори - 
той част от всички блага е
и в тях той цъфти ли, цъфти..




2012

© Ангел All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??