14 jun 2012, 23:25

Никотин 

  Poesía » De amor
582 0 0

Бях цигара. Онзи мъж

ме запали изведнъж.

Виждам как и досега 

пуши той от любовта.

 

И горкото ми сърце 

пепелник за него е.

Хвърля в него онова,

дето пазих досега...

 

И остава просто фас

от надеждите за нас...

Няма аз, а никотинът 

всичко в него ще убива!

 

 

 

© Ивайла Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??