18 jun 2008, 11:12

Нима си тръгваш? 

  Poesía » De amor
717 0 9

Нима си тръгваш?

Толкова логично!

Зад себе си затръшваш пак вратата,

по стълбището бързите ти стъпки

отекват бавно в тъмнината.

Това ли беше?

С всичко ли се свърши?

Защо така внезапно всичко стана:

в два куфара, нахвърляни набързо,

изнесе любовта ни цяла.

Отдавна знаех, щеше да се случи,

дали след ден, или пък  след година,

игра блестящо, с много драматизъм,

на бис очакваше да те повикам.

Но няма, вече съм голяма

и зряла, и дори и безразлична,

завесата щом паднала е, зная,

спектакълът завинаги приключи!

 

© Таня Панайотова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??