9 oct 2018, 8:41

Нима това е Краят... 

  Poesía » De amor, Otra
412 8 6

Гася я тази страст.

Мирише гадно, на раздяла.

(Поне в един от нас

тя твърде дълго е горяла.)

 

Готова си, нали?!

(Прибирам се,

при навика да съм обичан…)

По дяволите, няма да вали

 

и няма да ти кажа

колко много те…

© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados

* провокирано от Яна и Аделина... и подарено - на Тях!

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??