9 окт. 2018 г., 08:41

Нима това е Краят... 

  Поэзия » Любовная, Другая
413 8 6

Гася я тази страст.

Мирише гадно, на раздяла.

(Поне в един от нас

тя твърде дълго е горяла.)

 

Готова си, нали?!

(Прибирам се,

при навика да съм обичан…)

По дяволите, няма да вали

 

и няма да ти кажа

колко много те…

© Лина - Светлана Караколева Все права защищены

* провокирано от Яна и Аделина... и подарено - на Тях!

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??