Нирвана
Там!
На брега на морето
Зееше вече нощта.
Хоризонт нямаше там, където
денем дели двата свята черта.
Беше и страховито.
Беше неземен екстаз!
Нощно море дяволито
ми намигва и следвам го аз!
Влизам през морските двери.
Няма луна за насока!
Дебнат ме чувства неверни!
Потапям се в полумрака.
Там запознах се с безкрая!
Гдето море и небе се вливат ведно.
Там се докоснах до Рая!
Красота, тишина - съвършенство!
Нирвана...
© Просто Някой Todos los derechos reservados