Aug 2, 2011, 7:57 PM

Нирвана 

  Poetry » Love
420 1 0

Нирвана

 

Там!

На брега на морето

Зееше вече нощта.

Хоризонт нямаше там, където

денем дели двата свята черта.

 

Беше и страховито.

Беше неземен екстаз!

Нощно море дяволито

ми намигва  и следвам го аз!

 

Влизам през морските двери.

Няма луна за насока!

Дебнат ме чувства неверни!

Потапям се в полумрака.

 

Там запознах се с  безкрая!

Гдето море и небе се вливат ведно.

Там се докоснах до Рая!

Красота, тишина - съвършенство!

Нирвана...

 

 

© Просто Някой All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??