НИЩО
Някакви никакви хора,
тръгнали от нищото към нищо,
търсещи нищо във нищото,
с празни погледи във празно време,
вперени във празното,
гледайки - не виждат,
слушайки - не чуват,
говорейки – не казват,
вършейки - не правят
нищо!
Кирил Кирилов
12.07.2009г.
© Кирил Кирилов Todos los derechos reservados