12.07.2009 г., 17:45 ч.

Нищо 

  Поезия » Бели стихове
551 0 1

НИЩО

 

 

Някакви никакви хора,

 

тръгнали от нищото към нищо,

 

търсещи нищо във нищото,

 

с празни погледи във празно време,

 

вперени във празното,

 

гледайки - не виждат,

 

слушайки - не чуват,

 

говорейки – не казват,

 

вършейки - не правят

 

нищо!

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                   Кирил Кирилов

                                                                                      12.07.2009г.

© Кирил Кирилов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • А каквали ли са ти,чи Кирил отзад напред е лирик много е хубаво!
Предложения
: ??:??