12 nov 2022, 9:49  

Нищо друго 

  Poesía » De amor
382 1 0

Най-сладкият грях съм
Наяве и сякаш съм сън. 

За мен паднали дяволи плачеха
И Ангели бясно крещяха отвън. 

 

Най-скъпият грях съм, 
Не можеш с пари да платиш.
Най-сладкия смях съм, 
Към него ще се пристрастиш. 

 

Най-сочните устни,
В които си впивал душа. 
Най-нежни и вкусни  
Са порцелановите ми бедра. 

 

Най-грешният извор, 
От който ще пиеш вода. 
Безпощадният, единствен избор
Да се излееш в бездънната ми душа. 

 

Най-тихата лудост, 
Която бълнуваш безкрай...
Не бъркай, не съм нищо друго,
Освен целия Рай

© Лора Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??