10 ago 2012, 18:44

Нищо не остана 

  Poesía » Otra
936 0 0

В момент на слабост заридавам,

лицето си покривам аз с ръце

и радост сляпа си внушавам,

че има в моето сърце.

 

 

Оглеждам се наляво и надясно,

но виждам само мъка и тъга.

Сърцето бие лудо, бясно

за туй, що било е досега.

 

 

И в края на всичко,

в края на деня,

желанието ми е едно-едничко -

моя спътница да е смъртта.

 

Нищо не остана.

© НЕВАЛИДЕН ПРОФИЛ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??